Wist je dat (julis)...

…Mijn pc voor het eerst de geest heeft gegeven en ik daardoor richting Dakar ben geweest voor wederom een weekendje met de BD-vrijwilligsters ter plaatse alsook met een ander vrijwilligerskoppel Wim & Kristina
…Dat bestond uit een dagje plage op het eiland Nhgor, bezoek aan de Via Via en een dagje naar de Zoo met de hele kroost, alwaar zelfs chiro-gewijs zakdoekleggen werd gespeeld.
…Die Zoo iets minder diervriendelijk is dan pak weg Planckendael (bij Mechelen), met grote gaten in de kooien (gelukkig enkel bij niet-gevaarlijke dieren) en een kadaver van een olifant die gesneuveld is en verspreid ligt over de gehele zoo.
…De chimpansee mag gevoed worden en daar behoorlijk aan gewoon is. Want als je ritmisch begint te klappen doet hij achtereenvolgens een hip dansje, tolbeweging en koprol, waarna hij perfect uitkomt aan de hoek van de kooi met uitgestoken hand tussen de tralies om de beloning te ontvangen. Een 9.98 van de jury (0.02 aftrek voor het woest smijten van rommel nadat hij de beloning niet kreeg).
…Het veldwerk in de Saloum-delta een week is uitgesteld, maar daardoor kan ik wat schrijven aan het rapport over het afgelegde werk in de andere regio.
…Sommige mensen graag van brussel naar Peking gaan, zij het met de fiets (http://cnouskonpedale.wordpress.com/) of met enkele aftandse voertuigen (http://www.brusselpeking.be/)
…De nationale muziekstijl hier (naast zouk, salsa, en hip hop) hier toch wel de mbalax is. De truk om erop te dansen is zo hyperactief rond te zwaaien met armen en benen. Aan mij niet besteed, leve het hakken en de westerse muziek, met de nieuwe van interpol op kop (en op luisterpaal)

1 commentaire:

Anonyme a dit…

Jo KLaas, ondertussen is het brusselpeking.be geworden

Grtz
i