Wist je dat…

…Het hier twee uur vroeger is dan bij jullie, dus als jullie wekker gaat te zevenen, worden de muggen hier wakker en beginnen ze aan hun agressiefste twee-uurtje.
…Het senegalees voor blanke ‘Toubab’ is, maar dat merkwaardig genoeg twee meter niet exceptioneel is, zodat opmerkingen hier beperkt blijven, in tegenstelling tot tijdens het gemiddelde familiefeest.
…De Dallas Mavericks verrassend zijn uitgeschakeld tijdens de NBA play-offs en dat de weg naar de finale in de Western Conference boeiender dan ooit is. Bovendien speelt er een Senegalees in de NBA.
…Je hier aan het begin van elke werkdag iedereen (+- 30 man) een handje moet geven. Gelukkig zijn wij de eersten zodat iedereen in onze bureau passeert.
…Het groeten ook tijdens elke andere gelegenheid zeer belangrijk is en men zich toch minimaal 4 maal wil verzekeren of het wel goed met je gaat. Mooi toch, die bezorgdheid
…Het moeilijk koken is met één vuur en één casserolle, maar toch een stoofpotje kunnen fabriceren, zij het inclusief eenmaal in vingers snijden en eenmaal verbranden aan de stoom

Aucun commentaire: