Wist je dat (tris)…

…Ik onlangs tot de constatatie kwam dat alle aangekochte potjes DEET eigenlijk een anti-wespenmiddel zijn. Zo weten jullie ook waarvoor die AS-bon is besteed.
…Het verduiveld goed werkt, want ik heb hier nog nooit een wesp opgemerkt.
…Die andere bon, van de FNAC ook al verorberd is. Na ‘De helaasheid der dingen’ zijn ook ‘Het Parfum’ (redelijk),‘Proeven van Liefde’ (goed) en ‘Het Leven van Pi’ (super) gesneuveld.
…Overige goede boeken, contant geld, geboortekaartjes, vrijgezellenfoto’s en gele briefkaarten mogen gestuurd worden naar het adres:
Klaas Van den Heede
B.P. 556
Kaolack
Senegal
…Het hier dit weekeinde verkiezingen zijn, waarbij de partij van de President (Wade) wegens gebrek aan oppositie en dankzij het verkwisten van geld aan de campagne vlotjes de overwinning zal binnenhalen.
…Zoals voorspeld ook de San Antonio Spurs vlotjes de overwinning binnenhaalden in het Westen. In het Oosten lijkt de voorspelling minder waarschijnlijk uit te komen, de Detroit Pistons staan aan de rand van uitschakeling. Zowiezo blijf ik bij de Spurs als winnaar van de Finale in 6 matchen.
…Strandjeannet stefano ook vlotjes de overwinning binnenhaalde en als eerste de mango uit de tekstomelet wist te vissen. Een artisanaal product (neen dit zijn niet de uitwerpselen van de Amsterdamse zoo-bewoners) zal zijn beloning zijn.

3 commentaires:

Leningrad Cowboy a dit…

Super, je hebt een reactie-mogelijkheid op je blog gemaakt!

Hoelang is iets met de post onderweg van België tot Koalack?

Anonyme a dit…

Met vrachtwagen tot spanje= 3d
Met pirogue richting mbour=7d
Met charette richting Kaolack=4d

reken dus op kleine twee weken

Anonyme a dit…

reizende oom klaas: wist je dat ik het leven van pi vorige week uitlas? toeval, het is!

en voor zover bruikbaar: een tip: Jpod!

Ondertussen ben ik van plan dit reageren vaker te doen. Veel gereageerd wordt hier voorlopig nog niet, dus wie weet wordt het een trend.

en als afsluiter een senegalese wijsheid die jongens van mannen onderscheidt:

"It ain't funky till you've touched les couilles d’un éléphant"